LIVRARE

Pentru clientii din Timisoara, ridicarea produselor se face direct din atelierul nostrum ALLY SWIMWEAR ,Bvd 16 Decembrie 1989 nr 43A.

Pentru alte localitati, livrarea se face prin intermediul firmei de curierat rapid Cargus,costul transportului este de 25 lei.

Livrarea produselor se face in 24-48 de ore de la plasarea comenzii. Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati: office@allyswimwear.ro sau allyswimwear@yahoo.com.

 

RETURURI SI SCHIMBURI

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului la office@allyswimwear.ro

Returnarea si schimbul produselor se va face pe cheltuiala clientului, produsul poate fi returnat in vederea schimbarii cu un alt produs.
ALLY SWIMWEAR SRL-D va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 10 zile de la data anuntarii in scris a intentiei de returnare.
Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.
Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, lipsa etichetelor si ambalajelor originale etc. Nu se accepta colete cu ramburs sau a caror plata de transport nu a fost efectuata de catre expeditor!
Returnarea sumei se va face intr-un cont bancar sau in numerar la atelierul ALLY SWIMWEAR.