Politica de confidentialitate Ally Swimwear

Confidentialitate Ally Swimwear-Informatiile furnizate catre www.allyswimwear.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor de confidentialitate in vigoare. Firma noastra nu furnizeaza informatiile furnizate de tine unor terti.
Ally Swimwear incurajaza spam-ul si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora decat la cererea organelor legii abilitate.
Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata cu o solicitare la office@allyswimwear.ro
Firma SC Ally Swimwear srl-d certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite din partea www.allyswimwear.ro sau firmei care administreaza site-ul.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul sa modifice produsele fara o notificare prealabila.
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea dar nuantele culorilor produselor pot diferi usor in realitate.
Adiministratorul site-ului mentioneaza ca in cazul in care, din greseala, pretul unui produs este listat ca fiind zero, site-ul www.allyswimwear.ro NU este obligat sa ofere acel produs spre vanzare la acest pret, considerandu-se a fi o eroare tehnica.
Clientul va fi informat daca un produs este sau nu in stoc, daca se poate produce la comanda, precum si cat timp este necesar pentru acest lucru. Informarea va fi pe e-mail sau telefonic.

confidentialitate Ally Swimwear

Echipa Ally Swimwear

Save

Save