Plasarea unei comenzi catre www.allyswimwear.ro IMPLICA acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile site-ului.
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE
Accesul www.allyswimwear.ro de catre dumneavoastra se supune politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
Informatiile furnizate catre ALLY SWIMWEAR sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume efectuarea comenzilor, conform legilor in vigoare.
ALLY SWIMWEAR nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu divulga datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata daca trimite o solicitare la office@allyswimwear.ro.
ALLY SWIMWEAR certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
ALLY SWIMWEAR garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ALLY SWIMWEAR pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.
Clientul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la ALLY SWIMWEAR.
De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea ALLY SWIMWEAR S.R.L.-D si nu pot fi preluate, copiate si folosite fara acordul scris al proprietarului.